Ιδιαίτερα αιχμηρά λόγια για τον πρώην συμπαίκτη του στους Σαν Αντόνιο Σπερς, Τόνι Πάρκερ, χρησιμοποίησε σε δηλώσεις του ο Στίβεν Τζάκσον.
Ο βετεράνος swingman χαρακτήρισε τον Γάλλο point guard “εγωιστή”, ενώ του χρέωσε και τον αποκλεισμό των Σπερς στους τελικούς της Δύσης το 2012.
“Καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας μου στο Σαν Αντόνιο ένιωθα πως όταν έπαιζα καλά ο Πάρκερ ήταν μονίμως εναντίον μου. Πήγαινε πίσω από την πλάτη μου στον Πόποβιτς και του έλεγε να βάζει τον Μανού (σ.σ. Τζινόμπιλι) και διάφορους άλλους”, δήλωσε ο Τζάκσον, ο οποίος αναφέρθηκε αναλυτικά στην προ τετραετίας σειρά με τους Θάντερ για τα πλέι-οφ.
“Θα σας δώσω ένα τέλειο παράδειγμα. Προηγούμασταν 2-0 κόντρα τους Θάντερ το 2012. Στη συνέχεια έκαναν τρεις συνεχόμενες νίκες. Στο 6ο παιχνίδι στην Οκλαχόμα είχα παίξει εξαιρετικά, είχα πετύχει έξι τρίποντα. Εγώ και ο Καουάι (σ.σ. Λέοναρντ) παίξαμε πολύ καλά. Στο τέλος του παιχνιδιού, όταν τα έξι δικά μου τρίποντα και τα υπόλοιπα καλάθια των συμπαικτών μου μας έφεραν πάλι κοντά στο σκορ, ο Τόνι μπήκε στο ματς και προσπάθησε να μας… σώσει, μην παίζοντας ομαδικά. Κι έτσι φτάσαμε στον αποκλεισμό”, τόνισε ο “S-Jax” που δε σταμάτησε εκεί.
“Ένιωθα ότι όταν βρέθηκε στον πάγκο έλεγε πράγματα με δόλο στους παίκτες και τους προπονητές, ώστε να μπει ξανά μέσα και να μπορέσει να φανεί προσωπικά ο ίδιος, κι έτσι χάσαμε. Βέβαια ο “Ποπ” δεν θα παραδεχόταν ποτέ κάτι τέτοιο. Θυμάμαι αμέσως μετά το παιχνίδι να κάθομαι με τον Καουάι και τον Τιμ (σ.σ. Ντάνκαν) κι εκείνος ήρθε και είπε: “Παιδιά, έπρεπε να έχω στηριχθεί σε εσάς στο παιχνίδι. Εσείς κάνατε ό,τι μπορούσατε”. Μας είπε, δηλαδή, με το δικό του τρόπο ότι δεν έπρεπε να βάλει στο παιχνίδι τον Τόνι”.
Κυριολεκτικά, χείμαρρος…