Φουρνιέ

“Δεν ήταν απαραίτητος ο Φουρνιέ”

Τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να μην συμπεριλάβει τον Εβάν Φουρνιέ στην αποστολή της Γαλλίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, εξήγησε ο Βενσάν Κολέ.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των “τρικολόρ” δήλωσε απόλυτα ευχαριστημένος από τους περιφερειακούς που αγωνίστηκαν στο Προολυμπιακό Τουρνουά της Μανίλα, με συνέπεια να προβεί σε αλλαγές μόνο στις θέσεις 4-5, όπου εντόπισε προβλήματα.

“Οι επτά περιφερειακοί παίκτες ανταποκρίθηκαν πολύ καλά στους ρόλους τους. Σε ό,τι αφορά την ισορροπία σε αυτό τον τομέα, τα πράγματα ήταν εξαιρετικά. Αντιθέτως, αντιμετωπίσαμε δυσκολίες στη ρακέτα, γεγονός που ίσως μας δημιουργούσε περαιτέρω προβλήματα στους Ολυμπιακούς Αγώνες”, υποστήριξε αρχικά ο Κολέ, ο οποίος στη συνέχεια μίλησε πιο συγκεκριμένα για τον γκαρντ των Μάτζικ:

“Πριν φύγουμε για τη Μανίλα, πίστευα ότι θα ενσωματώσουμε στην ομάδα τον Φουρνιέ μετά το τουρνουά. Και το είπα αυτό ανοιχτά, γιατί σκέφτηκα πως τουλάχιστον ένας περιφερειακός δε θα είχε κάνει πειστικές εμφανίσεις, κάτι που τελικά δε συνέβη. Έτσι λοιπόν, δεν ήθελα να αλλάξω κάτι. Άλλωστε χωρίς τους παίκτες αυτούς, η ομάδα δε θα πήγαινε στο Ρίο”, ήταν τα λόγια του 53χρονου τεχνικού.

Περισσότερα
Περισσότερα

Η βαθμολογία της τελευταίας 8ετίας στην EuroLeague – Πού βρίσκονται οι «αιώνιοι»

Οκτώ χρόνια συμπληρώνονται από την καθιέρωση του νέου format της EuroLeague, με τη συγκεντρωτική βαθμολογία από το 2016…
Total
0
Share