Γουόριορς

Πιο κοντά στη “μετακόμιση” οι Γουόριορς!

Ένα σημαντικό βήμα στην προσπάθεια που κάνουν για την ανέγερση του νέου τους γηπέδου πραγματοποίησαν οι Γουόριορς, αφού απορρίφθηκαν από τη δικαιοσύνη οι αγωγές που είχε καταθέσει μια ομάδα ανθρώπων, με σκοπό τη ματαίωση του έργου για περιβαλλοντικούς λόγους.

Συγκεκριμένα, το Ανώτατο Δικαστήριο του Σαν Φρανσίσκο έκρινε ότι η περιβαλλοντική μελέτη που κατατέθηκε ήταν επαρκής, απορρίπτοντας τα επιχειρήματα ότι στο σχέδιο δεν είχαν εξεταστεί οι περιβαλλοντικές επιπτώσεις από τη δημιουργία του νέου γηπέδου.

“Η απόφαση μας φέρνει ένα τεράστιο βήμα πιο κοντά στην κατασκευή ενός νέου υπερσύγχρονου αθλητικού και ψυχαγωγικού χώρου, ο οποίος θα προσθέσει την αναγκαία ζωντάνια στη γειτονιά του Mission Bay και θα εξυπηρετήσει ολόκληρη την Bay Area. Ελπίζω τα έργα να ξεκινήσουν σύντομα”, δήλωσε ενθουσιασμένος ο πρόεδρος της ομάδας, Ρικ Γουέλτς.

Η πρόθεση της διοίκησης των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς να χτίσουν νέο γήπεδο μετακομίζοντας στο Σαν Φρανσίσκο είναι γνωστή εδώ και αρκετά χρόνια, όμως οι αντιδράσεις έως τώρα ήταν αρκετές τόσο από τις περιβαλλοντικές ομάδες της πόλης, όσο και από κατοίκους του Όκλαντ, οι οποίοι δεν επιθυμούν την αποχώρηση της ομάδας από την Oracle Arena.

Περισσότερα
Total
0
Share