Λόουσον

Λόουσον: “Δεν είμαι μεθυσμένος όλη μέρα”

Ο Ιούλιος σιγά-σιγά βαδίζει προς το τέλος, τα ρόστερ των ομάδων έχουν σχεδόν σχηματιστεί, αλλά ο Τάι Λόουσον δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Πρόκειται για έναν παίκτη με αδιαμφισβήτητο ταλέντο, αλλά και ιδιαιτέρως άστατη εξωγηπεδική ζωή, η οποία ήδη του κοστίζει τόσο σε δόξα, όσο φυσικά και σε χρήμα.

“Δεν είμαι ο τύπος που -όπως νομίζουν όλοι- είμαι μεθυσμένος όλη μέρα. Όχι, δεν το κάνω αυτό. Δεν είμαι το άτομο που θα πιει το πρωί πριν την προπόνηση. Υπάρχει μια μεγάλη παρανόηση”, δήλωσε ο Λόουσον που το 2015 πήρε την απόφαση να μπει σε κέντρο αποτοξίνωσης λόγω προβλημάτων με το αλκοόλ.

“Την περσινή σεζόν για πρώτη φορά δεν ένιωθα άνετα, δεν είχα αυτοπεποίθηση. Έκατσα κάτω, κοίταξα στον καθρέφτη, παρακολούθησα παλιά μου βίντεο στο YouTube και συνειδητοποίησα ότι είμαι ο ίδιος παίκτης που ήμουν. Απλά πρέπει να έχω αυτοπεποίθηση στο σουτ και να μου δοθεί αγωνιστικός χρόνος”, τόνισε ο πρώην point guard των Νάγκετς, ο οποίος δεν παρέλειψε να μιλήσει και για το μέλλον του:

“Σε αυτή τη χρονική στιγμή δε θα πω ότι θα με αποκτήσει κάποιος φθηνά. Αλλά σίγουρα θα με πάρει φθηνότερα από αυτό που νιώθω ότι αξίζω. Νιώθω σαν να με έχουν παραβλέψει στη free agency”.Περισσότερα
Total
0
Share