Μπιέλιτσα

Ανησυχία στη Μινεσότα για τον Μπιέλιτσα

Τα νέα για την πορεία του τραυματισμού του Νεμάνια Μπιέλιτσα δεν είναι καλά, με τον παίκτη να χάνει οριστικά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο εξαιτίας του προβλήματος στο δεξί πόδι.

Μπορεί ορισμένοι να αμφισβήτησαν πριν λίγες εβδομάδες τη σοβαρότητα του τραυματισμού, αποδίδοντας την απουσία του Σέρβου από το Προολυμπιακό Τουρνουά σε έλλειψη διάθεσης, όμως η είδηση ότι δε θα ταξιδέψει στο Ρίο είναι ενδεικτική του μεγέθους του προβλήματος.

Advertisement

“Είμαι πολύ δεμένος με την Εθνική ομάδα και λυπάμαι που δε θα είμαι στο Ρίο. Για επτά χρόνια ήμουν παρών κάθε καλοκαίρι και είναι δύσκολο να αποδεχτώ ότι δε θα είμαι σε θέση να βοηθήσω σε ένα τόσο μεγάλο ραντεβού όπως οι Ολυμπιακοί Αγώνες”, δήλωσε ο Μπιέλιτσα.

Από την πλευρά τους, οι Τίμπεργουλβς είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς θέλουν τον 28χρονο παίκτη πανέτοιμο για την έναρξη της νέας σεζόν στο NBA.

Περισσότερα
Περισσότερα

Τζέιμς: «Αυτό θα επέλεγα στη θέση του Σορτς – Δραματικός ο Ομπράντοβιτς, σαν όλα να ήταν το τέλος του κόσμου»

Λίγες ημέρες πριν από το Final Four της EuroLeague στο Άμπου Ντάμπι, ο Μάικ Τζέιμς βρέθηκε στο “Triple…