Αυτός ο point guard ήταν η… “καψούρα” των Μπουλς

Μπορεί όπως ήρθαν τα πράγματα ο “εγκέφαλος” των Σικάγο Μπουλς τη νέα σεζόν να είναι ο Ραζόν Ρόντο, όμως οι Γκαρ Φόρμαν και Τζον Πάκσον αρχικά είχαν άλλα σχέδια…

Ο μεγάλος στόχος των “ταυρών” για τη θέση “1” δεν ήταν άλλος από τον Κρις Νταν, ο οποίος επελέγη τελικά από τους Τίμπεργουλβς στο νούμερο 5 του draft. Όπως διέρρευσε από το περιβάλλον του Ντάνι Έιντζ, οι Μπουλς ήθελαν απεγνωσμένα το τρίτο pick του draft, προκειμένου να κάνουν δικό τους τον απόφοιτο του Πρόβιντενς.

Ο Τζίμι Μπάτλερ αν ολοκληρωνόταν η συμφωνία μεταξύ Μπουλς και Σέλτικς θα κατέληγε στη Βοστώνη, ενώ η “δουλειά” εν τέλει φαίνεται ότι χάλασε στις λεπτομέρειες.

Ο Φόρμαν ζητούσε μαζί με το πολυπόθητο pick δύο επιπλέον παίκτες από το rotation των Σέλτικς, ενώ ο Ντάνι Έιντζ ήταν διατεθειμένος να δώσει μόνο έναν. Επίσης, οι Μπουλς ζήτησαν και το pick των Νετς για το draft του 2017, το οποίο βρίσκεται στα χέρια των Σέλτικς.

Σύμφωνα με την εν λόγω διαρροή, ο Έιντζ δεν είναι αντίθετος στο να το ανταλλάξει, αλλά περιμένει την κατάλληλη ευκαιρία. Και κυρίως δεν σκέφτεται να το δώσει “πακέτο” με υψηλής αξίας παίκτες, καθώς το συγκεκριμένο pick αναμένεται να βρίσκεται αρκετά ψηλά…

Περισσότερα
Total
0
Share