Προβληματισμένοι οι παίκτες των Καβαλίερς – Τι λένε στους δημοσιογράφους

Έντονη ανησυχία επικρατεί στο στρατόπεδο των Κλίβελαντ Καβαλίερς λόγω της κάκιστης πορείας της ομάδας το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Οι ήττες διαδέχονται η μία την άλλη, η απόδοση της ομάδας είναι σαφώς κατώτερη του αναμενομένου και με τα τωρινά δεδομένα ο στόχος της κατάκτησης του τίτλου μοιάζει σχεδόν ανέφικτος.

Σύμφωνα με όσα έχουν εκμυστηρευτεί παίκτες των Καβς που θέλησαν να κρατήσουν την ανωνυμία τους σε δημοσιογράφους του ESPN, της ιστοσελίδας “Cleveland.com” και του “The Athletic”, τα προβλήματα δεν είναι μόνο πολλά, αλλά και δυσεπίλυτα.

Πεποίθηση των σταρ της ομάδας του Κλίβελαντ είναι πως το ρόστερ είναι αρκετά γερασμένο, ενώ διαθέτει πληθώρα από ρολίστες, οι οποίοι δεν έχουν καταφέρει να αποδώσουν τα αναμενόμενα.

Μέχρι στιγμής οι Καβαλίερς βρίσκονται στην τρίτη θέση της Ανατολής με ρεκόρ 26-17, έχοντας σε απόσταση… βολής τους Μαϊάμι Χιτ που ακολουθούν με 25-18.

Περισσότερα
Περισσότερα

Το επόμενο βήμα στο σχεδιασμό της Μπαρτσελόνα για τη νέα σεζόν – Η συμφωνία που κυνηγά για τη θέση «4»

Ιδιαίτερα ευχαριστημένη από την απόδοση του Αμερικανού πάουερ φόργουορντ, Τζαμπάρι Πάρκερ είναι η διοίκηση της Μπαρτσελόνα. Όπως αναφέρει…
Total
0
Share