Μπράντλεϊ

Μπράντλεϊ: “Ήξερα ότι οι Σέλτικς θα με έδιωχναν”

Το γεγονός πως σε περίπτωση που δεν ανανέωνε το συμβόλαιο του με τους Σέλτικς, ήταν βέβαιο ότι θα αποχωρούσε από τη Βοστώνη, αποκάλυψε ο Έιβερι Μπράντλεϊ.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα “Bleacher Report” και το δημοσιογράφο Τζέραλντ Ναρκίσο, ο 26χρονος σούτινγκ γκαρντ των Ντιτρόιτ Πίστονς εξέφρασε την άποψη πως ό,τι συνέβη το φετινό καλοκαίρι έγινε για το κάλο τόσο του ίδιου όσο και των Κελτών.

“Ήξερα ότι ήταν μια δύσκολη απόφαση, αλλά γνώριζα ότι εάν δεν υπέγραφα νέο συμβόλαιο φέτος το καλοκαίρι, υπήρχε μεγάλη πιθανότητα να φύγω. Αυτό ήταν το καλύτερο ενδεχόμενο και για τις δύο πλευρές. Και για μένα, αλλά και για τους Σέλτικς”, ανέφερε αρχικά ο Μπράντλεϊ και συνέχισε:

“Στο τέλος της ημέρας, θέλω να κάνω το καλύτερο για μένα και εκείνοι πρέπει να κάνουν το καλύτερο για εκείνους. Ένιωσαν ότι κάπου αλλού θα είχα τη δυνατότητα όχι μόνο να βελτιώσω το παιχνίδι μου, αλλά και να εξασφαλίσω το μέλλον της οικογένειάς μου”, υποστήριξε.

Περισσότερα
Περισσότερα

Το επόμενο βήμα στο σχεδιασμό της Μπαρτσελόνα για τη νέα σεζόν – Η συμφωνία που κυνηγά για τη θέση «4»

Ιδιαίτερα ευχαριστημένη από την απόδοση του Αμερικανού πάουερ φόργουορντ, Τζαμπάρι Πάρκερ είναι η διοίκηση της Μπαρτσελόνα. Όπως αναφέρει…
Total
0
Share