Πολ Πιρς

Ρίχνει γέφυρες σε Ρέι Άλεν ο Πολ Πιρς

Ο Πολ Πιρς φαίνεται πως έχει διάθεση να ρίξει νερό στο κρασί του και να συναντήσει κάποια μέρα τον -ανεπιθύμητο για τους πρώην συμπαίκτες του- Ρέι Άλεν.

Η πρωταθλήτρια ομάδα των Σέλτικς της σεζόν 2007-08 γιόρτασε φέτος την 10η επέτειο από τον τελευταίο τίτλο που κατέκτησε η ομάδα της Βοστώνης, αλλά ως γνωστόν από την περιβόητη συνάντηση απουσίαζε ο Ρέι Άλεν.

Οι Κέβιν Γκαρνέτ, Πολ Πιρς, Ραζόν Ρόντο, Γκλεν Ντέιβις και Κεντρίκ Πέρκινς βρέθηκαν σε τηλεοπτική εκπομπή του δικτύου ΤΝΤ τον Μάιο, ωστόσο ο Ρέι Άλεν, ο οποίος ήταν βασικό στέλεχος εκείνης της ομάδας δε προσκλήθηκε καν. Αιτία για την απουσία του ήταν η αποχώρησή του από τους Σέλτικς προορισμό τους Χιτ του ΛεΜπρόν το 2012.

“Ξέρω πως σιγά σιγά αρχίζει να εξασθενεί όλη αυτή η κόντρα με τον Ρέι”, τόνισε αρχικά ο Πιρς στο “Boston.com” και συνέχισε λέγοντας: “Θα κάτσουμε όλοι μαζί μια μέρα, θα ανάψουμε ένα πούρο, θα πιούμε ένα ποτήρι κρασί και θα το συζητήσουμε. Ελπίζω αυτό να γίνει σύντομα. Πραγματικά το ελπίζω”.

Περισσότερα
Περισσότερα

Το επόμενο βήμα στο σχεδιασμό της Μπαρτσελόνα για τη νέα σεζόν – Η συμφωνία που κυνηγά για τη θέση «4»

Ιδιαίτερα ευχαριστημένη από την απόδοση του Αμερικανού πάουερ φόργουορντ, Τζαμπάρι Πάρκερ είναι η διοίκηση της Μπαρτσελόνα. Όπως αναφέρει…
Total
0
Share