Λουκ Γουόλτον

Τρεις παίκτες στη λίστα των Λέικερς ενόψει draft

Η ομάδα του Μάτζικ Τζόνσον θα δοκιμάσει τον Μαρκέλ Φουλτζ την Πέμπτη, ενώ προγραμμάτισε νέα workouts τόσο με τον Τζος Τζάκσον, όσο και με τον Λόνζο Μπολ.

Οι Λέικερς επιλέγουν δεύτεροι στη διαδικασία της 22ας Ιουνίου κι ενώ τα μέχρι στιγμής προγνωστικά έδειχναν πως ο παίκτης που θα επιλεγεί θα είναι ο απόφοιτος του UCLA, νέες πληροφορίες αφήνουν όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Μάικ Μπρέσναχαν, οι “λιμνάνθρωποι” θα δοκιμάσουν τον Μαρκέλ Φουλτζ, ο οποίος πάντως το πιθανότερο είναι να καταλήξει στους Μπόστον Σέλτικς που διαθέτουν το πρώτο pick. Παράλληλα, θα εξετάσουν ξανά τις περιπτώσεις των Τζος Τζάκσον και Λόνζο Μπολ, οι οποίοι προπονηθήκαν και στο πρόσφατο παρελθόν υπό τις οδηγίες του επιτελείου του Λουκ Γούλτον, αφήνοντας ανάμεικτες εντυπώσεις.

Περισσότερα
Περισσότερα

Πήρε θέση για όσα έχουν συμβεί με Γιαννακόπουλο και Μπαρτζώκα ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης

Ξεκάθαρη θέση για τα όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα με πρωταγωνιστές τους Γιώργο Μπαρτζώκα και Δημήτρη Γιαννακόπουλο,…
Περισσότερα

Μπαρτζώκας για Γιαννακόπουλο: «Μου επιτίθεται με όλους τους τρόπους εδώ και μήνες – Μάλλον θέλουν να φύγω από τον Ολυμπιακό»

Για τα όσα συνέβησαν μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στο ντέρμπι της Basket League, αλλά και τις ημέρες που…
Περισσότερα

Βισνιάουσκας: «Δεν δείχνω έλλειψη σεβασμού στον Ναν, αλλά δεν υπάρχει καν συζήτηση στο Μπόλντγουιν vs. Ναν»

Το δικό του σχόλιο για την πολυαναμενόμενη μάχη ανάμεσα σε Γουέιντ Μπόλντγουιν και Κέντρικ Ναν μετά τη μεταξύ…
Total
0
Share