Ντουέιν Γουέιντ

Ούτε ο Γουέιντ δεν περίμενε το 0-2 των Μπουλς…

Πρόκειται αναμφίβολα για τη μεγαλύτερη έκπληξη έως τώρα στα πλέι-οφ. Οι Μπουλς έχουν “αλώσει” δύο φορές τη Βοστώνη, κάτι που ακόμη και ο Γουέιντ δεν μπορεί να πιστέψει…

Ο γκαρντ των “ταύρων” δεν έκρυψε τη χαρά του για τον τρόπο με τον οποίο έχει εξελιχθεί έως τώρα η σειρά με τους Σέλτικς, μιλώντας σε δημοσιογράφους μετά την προπόνηση της Πέμπτης.

“Δεν μπορώ να πω ψέματα. Έχουμε αυτοπεποίθηση σαν ομάδα, αλλά κανείς δε σκεφτόταν πως θα πάμε στη Βοστώνη και θα κάνουμε το 2-0. Απλά προσπαθούσαμε να πάρουμε ένα ματς και σε αυτό συγκεντρωνόμασταν.

Όταν πήραμε το πρώτο παιχνίδι, μετά σκεφτήκαμε πως πάμε για το επόμενο και έτσι κάνουμε και τώρα. Κανείς μας δεν σκεφτόταν πως θα ήμασταν μπροστά με 2-0, αλλά το κάναμε και το αξίζαμε. Παίζουμε πολύ καλά, αλλά και αυτοί έχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης και θα προσπαθήσουν να ανακάμψουν”, δήλωσε αρχικά και συνέχισε:

“Είμαι στην λίγκα 14 χρόνια και δεν θυμάμαι ξανά η όγδοη ομάδα να έχει κερδίσει τα δύο πρώτα ματς απέναντι στην πρώτη. Αυτές είναι νέες καταστάσεις για εμάς και πρέπει να κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να ψάχνουμε τη νίκη.

Οι Σέλτικς είναι μια πολύ καλή ομάδα και δεν τερμάτισε τυχαία στην πρώτη θέση. Είναι μια σειρά των επτά αγώνων και θα προσπαθήσουμε να τους δυσκολέψουμε. Ο στόχος μας είναι να εστιάσουμε στο επόμενο παιχνίδι”, ανέφερε.

Κλείνοντας, σχολίασε: “Ο Τζίμι Μπάτλερ είναι ο πρωταγωνιστής για εμάς και εγώ είμαι εκεί για να τον στηρίξω. Αυτός πρωταγωνιστεί και εμείς με τον Ρόντο και τα άλλα παιδιά προσπαθούμε να τον υποστηρίξουμε όσο μπορούμε. Η αλήθεια είναι πως επειδή ξέρουν πόσο καλός είναι, όσο προχωράει η σειρά θα επιχειρήσουν να μην τον αφήσουν να κάνει το παιχνίδι του”.

Περισσότερα
Total
0
Share