Πήρε θέση για το πρόβλημα υγείας του Όλντριτζ ο Τζινόμπιλι

Advertisement

Στο πρόβλημα αρρυθμίας που αντιμετωπίζει ο ΛαΜάρκους Όλντριτζ αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Μανού Τζινόμπιλι.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε μιλώντας στην εφημερίδα “San Antonio Express-News” ο “γερόλυκος” των “σπιρουνιών”, αυτό που προέχει είναι η υγεία του 31χρονου πάουερ φόργουορντ.

“Είναι ένα ευαίσθητο ζήτημα. Πρέπει να βεβαιωθούμε ότι είναι καλά, οπότε χρειάζονται κάποιες εξετάσεις. Το πιο σημαντικό πράγματα είναι η υγεία του. Θα περιμένουμε για όσο διάστημα χρειαστεί για να είμαστε βέβαιοι”, ανέφερε ο Αργεντίνος σούτινγκ γκαρντ.

Περισσότερα
Περισσότερα

Αγγελόπουλος: «Το 2020 δεν αμφιβάλλει κανείς ότι το πρωτάθλημα θα το κέρδιζε η ΑΕΚ – Μου το είπαν και παίκτες του Παναθηναϊκού»

Advertisement Πρόσθεσε το pickandroll.gr στη Google Την εκτίμηση πως η ΑΕΚ θα κατακτούσε το πρωτάθλημα του 2020, αν…