Ρόουζ

Τιμωρήθηκε ο Ρόουζ – Δεδομένη η δυσαρέσκεια του για τον Χόρνατσεκ

Ο Ντέρικ Ρόουζ εμφανίστηκε, απολογήθηκε, τιμωρήθηκε, όμως το σίριαλ με πρωταγωνιστή τον πρώην παίκτη των Σικάγο Μπουλς δε σταματάει εδώ…

“Ήταν ένα οικογενειακό ζήτημα. Δεν είχε να κάνει με την ομάδα ή το μπάσκετ. Είναι η πρώτη φορά που ένιωσα έτσι και έπρεπε να βρεθώ μαζί την οικογένεια μου. Έπρεπε απλά να είμαι εκεί. Μίλησα με τους ανθρώπους της ομάδας αργότερα και όλοι έδειξαν κατανόηση όταν τους εξήγησα”, δήλωσε στο περιθώριο της χθεσινής προπόνησης ο πόιντ γκαρντ των Νεοϋορκέζων και συνέχισε:

“Έπρεπε να έχω ειδοποιήσει από πριν, αλλά καμιά φορά συμβαίνουν κι αυτά. Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Εξήγησα στους συμπαίκτες μου ότι δεν ήθελα να προκαλέσω αναστάτωση. Ζήτησα συγγνώμη απ’ όλους νωρίτερα και τους ενημέρωσα ότι δεν πρόκειται να ξανασυμβεί”, ανέφερε ο Ρόουζ.

Σύμφωνα με το δημοσιογράφο Άντριαν Βοϊναρόφσκι, ο 28χρονος πόιντ γκαρντ έδωσε τη… χαριστική βολή στον εαυτό του, θέτοντας υπό πλήρη αμφισβήτηση το μέλλον του στην ομάδα, αφού πλέον οι πιθανότητες παραμονής του μετά το τέλος της σεζόν έχουν μειωθεί στο ελάχιστο.

Από την πλευρά του, ο παίκτης φέρεται να είναι ιδιαίτερα δυσαρεστημένος με τον Τζεφ Χόρνατσεκ, ιδιαίτερα μετά την απόφαση του head coach των Νικς να χρησιμοποιήσει το νεαρό Ρον Μπέικερ αντί του ιδίου, στην τελευταία περίοδο της αναμέτρησης της περασμένης Παρασκευής κόντρα στους Μιλγουόκι Μπακς

Περισσότερα
Total
0
Share