Ο Φουρκάν Κορκμάζ επιστρέφει στο Basketball Champions League, οκτώ χρόνια μετά την εντυπωσιακή του παρουσία με τη Μπάνβιτ.
Η Τόφας ανακοίνωσε επίσημα την Παρασκευή την απόκτηση του 28χρονου Τούρκου φόργουορντ, ο οποίος ήταν ο πρώτος νικητής του βραβείου “Best Young Player” στην ιστορία της διοργάνωσης.
Ο Κορκμάζ, που έχει περάσει αρκετά χρόνια στο NBA με τους Φιλαδέλφεια Σίξερς, επιστρέφει στη γενέτειρά του για να ενισχύσει την τουρκική ομάδα τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στη BCL, φέρνοντας μαζί του εμπειρία και ποιότητα σε υψηλό επίπεδο.
Πέρυσι ξεκίνησε τη σεζόν στη Μονακό και την ολοκλήρωσε στη Μπαχτσεσεχίρ. Ακολούθησε η παρουσία του στο EuroBasket, όπου είχε κατά μέσο όρο 6,8 πόντους, 1,1 ριμπάουντ και 1,0 ασίστ υπό τις οδηγίες του Εργκίν Αταμάν.
