Σλούκας: «Είμαι τυχερός που σε μια καριέρα 12-13 χρόνων έχω αγωνιστεί σε μεγάλες ομάδες όπως Ολυμπιακός»

Advertisement

Για τη συμμετοχή του στο Final Four και τα όσα έχει πετύχει σε παλαιότερα μεγάλα “ραντεβού” του ευρωπαϊκού μπάσκετ, μίλησε ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Κώστας Σλούκας.

“Είμαι πολύ τυχερός που σε μια καριέρα 12-13 χρόνων έχω αγωνιστεί σε μεγάλες ομάδες, όπως είναι και ο Ολυμπιακός και η Φενέρ. Οι μεγάλες ομάδες προχωρούν και δεν μένουν σε πρόσωπα, γι’ αυτό είναι και εδώ. Για μένα είναι σαν το πρώτο Final 4, παλεύεις για το καλύτερο δυνατό, πρώτα στον ημιτελικό και αν τα καταφέρεις στον τελικό”, ανέφερε ο βετεράνος γκαρντ.

Advertisement

“Ο Παναθηναϊκός το 2009 στο Βερολίνο ήταν ίσως η καλύτερη ομάδα στην ιστορία της EuroLeague. Το 2016, πάλι στο Βερολίνο, χάναμε με 20 πόντους στο ημίχρονο, αλλά το γυρίσαμε με τη Φενέρ μέχρι να πάμε στην παράταση από το follow του Κριάπα και τελικά χάσαμε. Θα το θυμάμαι σε όλη μου τη ζωή”, εξομολογήθηκε.

Είναι απίστευτο για το ελληνικό μπάσκετ που οι δύο ομάδες είναι στο Final Four. Πέρσι το καλοκαίρι πήρα μια δύσκολη απόφαση για πολλούς λόγους, αλλά χαίρομαι που την πήρα. Για μένα μια λέξη είναι σημαντική, το κίνητρο. Όταν δεν έχω κίνητρο θα σταματήσω. Ο Παναθηναϊκός άξια βρίσκεται στο Final Four, δώδεκα χρόνια ήταν πολλά και ελπίζουμε για το καλύτερο”, τόνισε.


👉 Κατέβασε δωρεάν το επίσημο app του pickandroll.gr σε Android και iOS!📱

Περισσότερα
Total
0
Share