Δημιουργεί… «διχασμό» στο ΝΒΑ ο Μπρόνι Τζέιμς

Advertisement

Τις προβλέψεις των ειδικών για το μέλλον του γιου του ΛεΜπρόν Τζέιμς, Μπρόνι, ανέλυσε ο δημοσιογράφος του “Sports Illustrated”, Κρις Μάνιξ.

“Οι scouts του ΝΒΑ είναι διχασμένοι με την περίπτωση του Μπρόνι ενόψει του draft. Έχει σπουδαία αμυντικά προσόντα, όμως του λείπει το μέγεθος για να μαρκάρει πιο μεγαλόσωμους γκαρντ από εκείνον. Έχει δείξει ορισμένα πολύ καλά στοιχεία στη δημιουργία, ωστόσο δεν είναι ο παραδοσιακός πόιντ γκαρντ”, υποστήριξε.

“Το σουτ του για την ώρα ήταν ασταθές. Παρόλα αυτά, παίζει πολύ καλά αν αναλογιστεί κανείς το τραγικό περιστατικό με το καρδιακό πρόβλημα που αντιμετώπισε το περασμένο καλοκαίρι. Ο Τζέιμς θα περάσει από μια μορφή αξιολόγησης, πριν πάρει την απόφαση να συμμετάσχει στο draft”, τόνισε.

Περισσότερα
Περισσότερα

Βλέπει έκπληξη στις ομάδες που θα πάνε στο Final Four ο Πάμπλο Λάσο

Advertisement Την εκτίμηση ότι τρεις ομάδες έχουν προβάδισμα για να βρεθούν στο Final Four της Αθήνας, αλλά και…