Σουλιάουσκας: «Αυτόν χρειάζεται ο Παναθηναϊκός για να έχει καλύτερες πιθανότητες να φτάσει στο Final Four»

Advertisement

Στην προσθήκη της τελευταίας στιγμής που θα μπορούσε να κάνει ο Παναθηναϊκός, αναφέρθηκε ο Λιθουανός αναλυτής, Αουγκούστας Σουλιάουσκας.

“Παρακολούθησα πρόσφατα αρκετά παιχνίδια της ομάδας τους. Μου άρεσε πολύ αυτό που κάνουν αμυντικά, ο Μάριους Γκριγκόνις κάνει εκπληκτική σεζόν. Ξέρω ότι ο Ιωάννης Παπαπέτρου επέστρεψε, αλλά ακόμη πιστεύω ότι για τα πλέι-οφ, για να έχουν καλύτερες πιθανότητες να φτάσουν στο Final Four, χρειάζονται έναν πιο μεγαλόσωμο σμολ φόργουορντ”, υποστήριξε στο τελευταίο “Urbonus” podcast.

Advertisement

“Δεν χρειάζεται να είναι ένας τρομερά καλός παίκτης. Στον Αταμάν αρέσει να παίζει με τρεις γκαρντ για να έχει τη δημιουργία, το σουτ και ο Μάριους είναι εξαιρετικός. Αλλά θεωρώ ότι στα πλέι-οφ και στο Final Four, για να έχεις πιθανότητες να κερδίσεις τα πάντα, θα βρεις ομάδες που έχουν μεγάλα κορμιά στη θέση του σμολ φόργουορντ”, τόνισε στην εκπομπή της ιστοσελίδας “Basketnews.com”.


👉 Κατέβασε δωρεάν το επίσημο app του pickandroll.gr σε Android και iOS!📱

Περισσότερα
Περισσότερα

«Αυτή θα ήταν μια περίπτωση που -με αγωνιστικό κριτήριο- θα τον άκουγα για να μπει πίσω από τον Λεσόρ»

Advertisement Στην περίπτωση του Μπρούνο Καμπόκλο αναφέρθηκε ο Βασίλης Παπαθεοδώρου, σε τοποθέτησή του σχετικά με τον παίκτη που…