«Γι’ αυτό ο Ολυμπιακός δεν προχώρησε στην απόκτηση των Κέντρικ Ναν και Τέρενς Ντέιβις»

Στους λόγους για τους οποίους ουδείς εκ των Κέντρικ Ναν και Τέρενς Ντέιβις δεν εντάχθηκε στο ρόστερ του Ολυμπιακού, αναφέρθηκε ο Νίκος Ζέρβας μέσω του bwinΣΠΟΡ FM.

“Ο Ολυμπιακός από τη στιγμή που έκατσε έτσι φέτος ο σχεδιασμός, έφυγε ο Βεζένκοβ, έφυγε ο Σλούκας -κάτι που δεν ήθελε, και για τα διαβατήρια, αλλά και για την αξία των παικτών- πήγε να ψωνίσει από μία δεξαμενή η οποία είναι πολύ στενή, για να πάρει παίκτη που του ταιριάζει”, τόνισε ο γνωστός ρεπόρτερ.

“Στράφηκε στην αγορά του NBA. Ο Κέντρικ Ναν ήταν ο βασικός στόχος και ο Τέρενς Ντέιβις ήρθε να προστεθεί στη συνέχεια. Ειδικά με τον πρώτο έγινε πάρα πολύ παιχνίδι. Η πρώτη του απάντηση του Ναν ήταν ότι «τέλος Αυγούστου θα σας απαντήσω». Δεν απάντησε. Η δεύτερη απάντηση είναι «μέχρι τις 20-25 Σεπτεμβρίου θα έχω ξεκαθαρίσει». Δεν ξεκαθάρισε”, αποκάλυψε μιλώντας στην εκπομπή “Οι Μπάσχετοι”.

“Και ο Ντέιβις, επίσης, ήθελε να περιμένει όσο… πήγαινε. 15 Οκτώβρη, 20 Οκτώβρη. Ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να περιμένει άλλο, γιατί δεν είχε και σίγουρο κάτι. Από τις συζητήσεις έβλεπε ότι οι παίκτες που μίλαγε, δεν ήταν ιδιαίτερα “ψημένοι”. Δηλαδή δεν είχαν κάποια προοπτική της συμμετοχής τους στην EuroLeague. Θα το έκαναν καταναγκαστικά για να μην μείνουν άνεργοι”, είπε.

Περισσότερα
Total
0
Share