Σουλιάουσκας: «Η Ελλάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο θα έχει κατά μέσο όρο 65 πόντους στην επίθεση»

Advertisement

Σε μια ενδιαφέρουσα τοποθέτηση για την Εθνική Ελλάδας ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου προέβη ο Αουγκούστας Σουλιάουσκας μέσω του τελευταίου “Urbonus” podcast.

Μιλώντας στην εκπομπή της ιστοσελίδας “Basketnews.com”, ο Λιθουανός αναλυτής αναφέρθηκε στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στο επιθετικό κομμάτι.

“Είπα ότι η Ελλάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο θα έχει κατά μέσο όρο 65 πόντους στην επίθεση. Ενδεχομένως να μετανιώσω γι’ αυτό που είπα. Ελπίζω να μην κερδίσουν απέναντι στη Λιθουανία με την Ελλάδα να σκοράρει 80 πόντους απέναντι στην κακή μας άμυνα. Και μετά θα κάνουν πλάκα με αυτό που είπα”, ανέφερε με χαμόγελο και θετική διάθεση ο Σουλιάουσκας.

Περισσότερα
Περισσότερα

Βλέπει έκπληξη στις ομάδες που θα πάνε στο Final Four ο Πάμπλο Λάσο

Advertisement Την εκτίμηση ότι τρεις ομάδες έχουν προβάδισμα για να βρεθούν στο Final Four της Αθήνας, αλλά και…