Η είδηση που στοίχισε στον Γιάννη και τον έκανε να διαγράψει τους λογαριασμούς στα social media

Λεπτομέρειες την αντίδραση του Γιάννη στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του Κόμπε Μπράιαντ τον Ιανουάριο του 2020, έφερε στο φως η Μίριν Φέιντερ μέσω του βιβλίου “Γιάννης – Εκτόξευση στα Αστέρια”.

“Την εποχή που οι Μπακς έπαιζαν το καλύτερο μπάσκετ τους, βυθίστηκαν στη θλίψη από τον θάνατο του Κόμπε Μπράιαντ, της δεκατριάχρονης κόρης του Τζίτζι και επτά άλλων επιβατών του μοιραίου ελικοπτέρου. Η ανείπωτη τραγωδία της 26ης Ιανουαρίου 2020 σκόρπισε το πένθος στην κοινωνία του μπάσκετ”, σημειώνει η Αμερικανίδα συγγραφέας.

“Το μαντάτο τσάκισε τον Γιάννη, που διέγραψε μεμιάς τους λογαριασμούς του στο Instagram και στο Twitter. Όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους αν ένιωθε επηρεασμένος, δεν ήξερε πώς να απαντήσει”, αναφέρει.

“Συγκράτησε τα δάκρυά του με μεγάλη δυσκολία. «Ο καθένας διαχειρίζεται την τραγωδία με τον δικό του τρόπο», ψέλλισε. Ο Γιάννης ήθελε να κρατήσει τον πόνο του μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα, όπως έκανε με τον θάνατο του πατέρα του”, γράψει η Φέιντερ.

Περισσότερα
Περισσότερα

Η βαθμολογία της τελευταίας 8ετίας στην EuroLeague – Πού βρίσκονται οι «αιώνιοι»

Οκτώ χρόνια συμπληρώνονται από την καθιέρωση του νέου format της EuroLeague, με τη συγκεντρωτική βαθμολογία από το 2016…
Total
0
Share