Για πιθανότητες απομάκρυνσης του Ντέγιαν Ράντονιτς από τον πάγκο του Παναθηναϊκού μετά το παιχνίδι με την Μπασκόνια, έκανε λόγο ο Γιώργος Πετρίδης μέσω του bwinΣΠΟΡ FM.
“Φαντάζομαι ότι το επόμενο διάστημα, μετά το ματς με την Μπασκόνια ίσως να έχουμε σημαντικές εξελίξεις σε αυτό το κομμάτι. Φαίνεται ότι δεν εμπνέει τους παίκτες ο Ράντονιτς. Μετά από κάθε τάιμ-άουτ αντί να μπαίνουν πιο αγριεμένοι, πιο σοβαροί, πιο σκληροί, πιο συγκεντρωμένοι, γίνεται το εντελώς αντίθετο”, ανέφερε ο ρεπόρτερ των “πρασίνων”.
“Η ευθύνη βαραίνει όλους, όταν μια ομάδα δεν πάει καλά και μένει τόσο μακριά από την 8άδα. Ξεκίνησε με διαφορετικές προσδοκίες, ήθελε κάτι καλύτερο από τις δύο προηγούμενες σεζόν και με βάση την εικόνα και την ομαδική λειτουργία είναι χειρότερος από πέρσι και πρόπερσι”, υποστήριξε.