Στον παίκτη που θα μπορούσε μελλοντικά να αγωνιστεί με τη φανέλα της εθνικής Ελλάδας, αναφέρθηκαν οι τρεις δημοσιογράφοι του “Urbonus” podcast.
“Η Ελλάδα έχει πολλούς… σχεδόν νατουραλιζέ παίκτες που δεν μετράνε ως νατουραλίζε, ας είμαστε ειλικρινείς. Όπως ο Τάιλερ Ντόρσεϊ”, είπε ο Ρίτις Βισνιάουσκας, με τον Ντονάτας Ουρμπόνας να του επισημαίνει ότι το ίδιο “λάθος” έκανε και ο Νέβεν Σπάχια και αργότερα αναγκάστηκε να ζητήσει συγνώμη.
“Λέω απλά πως είναι από την Καλιφόρνια, είναι Αμερικανός, αλλά έχει δεσμούς με την Ελλάδα. Ούτε λέω ότι ο Ίγκνας Μπραζντέικις είναι «καθαρός» Λιθουανός. Δεν μιλάει καν λιθουανικά”, ανέφερε.
“Εγώ θέλω τον Γουίλ Κλάιμπερν στην Ελλάδα. Ο Γιάννης στο “4”, ο Κλάιμπερν στο “3”. Μου αρέσει η τριάδα Σλούκα, Καλάθη και Ντόρσεϊ στην περιφέρεια. Από πλευράς μεγέθους, ο Κλάιμπερν ταιριάζει ιδανικά”, δήλωσε ο Ουρμπόνας, με το όνομα του Οθέλο Χάντερ να πέφτει αργότερα επίσης στο τραπέζι.