Πληροφορίες σχετικά με τις σκέψεις της διοίκησης των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς αναφορικά με το μέλλον του Ντρέιμοντ Γκριν, έφερε στο φως η ιστοσελίδα “Bleacher Report”.
“Ο Γκριν έχει player option 27,6 εκατομμυριών δολαρίων για την επόμενη σεζόν. Αν δεν κάνει opt-out, οποιαδήποτε επέκταση πρέπει να γίνει πριν από τη σεζόν. Εάν επιλέξει το opt-out, μπορεί να ανανεώσει έως τις 30 Ιουνίου, αλλά δεν μπορεί να πάρει λιγότερα από 27,6 εκατομμύρια δολάρια τον πρώτο χρόνο μιας νέας συμφωνίας”, αναφέρει ο Έρικ Πίνκους.
“Αν χάσουν τον Ντρέιμοντ, θα είναι λόγω των χρημάτων, περισσότερο από τη γροθιά”, δήλωσε ατζέντης που μίλησε στο B/R. “Ίσως υποτιμώ το περιστατικό, αλλά εφόσον δεν θέλουν να τον πληρώσουν, νομίζω ότι το ίδιο θα συνέβαινε και πριν από τη γροθιά”, υποστήριξε.