«Σοβαρά τώρα, ο Αντετοκούνμπο είναι ο καλύτερος παίκτης των Μπακς;»

Τις συζητήσεις που έλαβαν χώρα στο στρατόπεδο των Μιλγουόκι Μπακς στην πρώτη χρονιά του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο NBA, αποκαλύπτει η Μίριν Φέιντερ.

Μέσω του βιβλίου της με τίτλο “Γιάννης – Εκτόξευση στα Αστέρια”, η Αμερικανίδα συγγραφέας έφερε στο φως μια συνομιλία μεταξύ του Γερουσιαστή, Χερμπ Κολ, με τους προπονητές και τους παράγοντες του συλλόγου του Ουισκόνσιν.

“Παρόλο που στα μισά της παρθενικής σεζόν του Γιάννη οι Μπακς μετρούσαν 33 ήττες σε 41 αγώνες, η τόλμη του Χάμοντ απέφερε καρπούς. Τον Φεβουάριο, ο Κολ συγκάλεσε σύσκεψη με τους προπονητές και με τους διοικητικούς παράγοντες”, γράφει η Φέιντερ.

«Ποιος είναι ο καλύτερος παίκτης που έχουμε;». «Ο Γιάννης», απάντησε χωρίς δισταγμό ο Λάρι Ντρου. Ο Κολ δεν πίστευε στα αυτιά του. «Ο Γιάννης;». Ο Ντρου έγνεψε καταφατικά. Το ίδιο και ο βοηθός του, ο Μπέντερ. «Ο Γιάννης; Σοβαρά τώρα, ο Γιάννης είναι ο καλύτερος παίκτης των Μπακς;».

“Οι προπονητές στάθηκαν αμετακίνητοι. Κανένας δεν έχει την αποφασιστικότητα του Γιάννη, εξήγησαν. […] Ο rookie από την Ελλάδα έδωσε στο Μιλγουόκι ελπίδα. Ένα συναίσθημα που η πόλη είχε σχεδόν ξεγράψει”, αναφέρει.
Περισσότερα
Total
3
Share