Σλούκας: «Αυτός ήταν ο καθοριστικός παίκτης για εμάς στο παιχνίδι με την Τσεχία»

Τη δική του άποψη για το παιχνίδι με την Τσεχία, αλλά και την αποψινή μάχη με τους Γερμανούς, εξέφρασε ο Κώστας Σλούκας μιλώντας σε δημοσιογράφους.

“Κάθε παιχνίδι έχει τη δική του ιστορία. Οι Τσέχοι είναι συμπαγής ομάδα, που μας δυσκόλεψε. Ήταν δύσκολη νίκη για εμάς, μας έκανε καλύτερους. Στόχος μας να δενόμαστε μέρα με τη μέρα περισσότερο. Η ομάδα έχει 12 ισάξιους παίκτες. Κόντρα στην Τσεχία ο x-factor ήταν διαφορετικός από τα άλλα παιχνίδια, ο Λαρεντζάκης. Να είμαστε συμπαγείς στην άμυνα και να ελέγξουμε τον ρυθμό. Η ομάδα οφείλει πρώτα να δείξει προσοχή στην άμυνα, στα ριμπάουντ και να παίξει το παιχνίδι της μπροστά, γιατί με τον Γιάννη μπροστά θα ακουμπήσουμε τους 80-90 πόντους”, δήλωσε ο 32χρονος γκαρντ του Ολυμπιακού.

“Είναι κλειδί πώς θα σταματήσουμε τους αντίπαλους γκαρντ (σ.σ. κόντρα στη Γερμανία). Και οι Κροάτες είχαν καλούς σκόρερ και οι Ιταλοί την ίδια δεμένη ομάδα. Το στοίχημα για εμάς είναι η άμυνά μας. Όταν έχουμε καλές άμυνες, βγάζουμε αιφνιδιασμούς, βρίσκουμε ανοιχτό γήπεδο. Σε τέτοια παιχνίδι, παίζει ρόλο και η τύχη”, ανέφερε.




Περισσότερα
Total
0
Share