Αποφάσισαν οι Καβαλίερς για ΛεΜπρόν: «Να επιστρέψει, αλλά με συγκεκριμένους όρους»

Θετικοί στο ενδεχόμενο επιστροφής του ΛεΜπρόν Τζέιμς υπό προϋποθέσεις, εμφανίζονται οι ιθύνοντες των Κλίβελαντ Καβαλίερς.

Όπως αποκάλυψε ο Κρις Φέντορ, που είναι ο πλέον έμπειρος ρεπόρτερ των “ιπποτών”, η διοίκηση του συλλόγου του Οχάιο θα επιδιώξει την επανένταξη του “βασιλιά” στο ρόστερ με τους δικούς της όρους.

“Πιθανή επιστροφή στο μέλλον δεν θα δώσει στον Τζέιμς την πλήρη εξουσία εντός του συλλόγου, σε αντίθεση με αυτό που είχε συμβεί στη δεύτερη θητεία του από το 2014 έως το 2018. Νομίζω ότι θα ήταν ανοιχτοί σε αυτό το ενδεχόμενο με τους δικούς τους όρους. Όροι που είναι πολύ διαφορετικοί από αυτούς με τους οποίους επέστρεψε το 2014”, αναφέρει η ιστοσελίδα “talkbasket” και προσθέτει:

“Όταν αποκτάς τον ΛεΜπρόν, υπάρχουν πολλά πράγματα που συνδυάζονται με αυτό. Θέλει εξουσία. Θέλει να βοηθήσει στη λήψη αποφάσεων σχετικά με το ρόστερ και τους ανθρώπους που προσλαμβάνονται στην ομάδα. Θέλει να είναι στο επίκεντρο των πάντων και να έχει μια ομάδα χτισμένη γύρω από τις δυνάμεις του. Οι Καβαλίερς δεν θα συμφωνούσαν σε μια τέτοια κατάσταση. Νιώθουν καλά με αυτό που έχουν χτίσει, ειδικά με την προσθήκη του Ντόνοβαν Μίτσελ. Το 2014 χρειάζονταν έναν σωτήρα, χρειάζονταν τον ΛεΜπρόν να επιστρέψει και να τους πάει σε άλλο επίπεδο”.

Περισσότερα
Total
1
Share