Δικαστική μάχη για τις φωτογραφίες του νεκρού Κόμπε από το σημείο του δυστυχήματος (pics)

Στις δικαστικές αίθουσες θα λύσουν τις διαφορές τους η Βανέσα Μπράιαντ και οι αστυνομικοί που τράβηξαν φωτογραφίες από το δυστύχημα στο οποίο έχασε τη ζωή του ο θρυλικός Κόμπε.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ESPN η δίκη ξεκινά σήμερα σε Περιφερειακό Δικαστήριο των ΗΠΑ, με την χήρα του “Black Mamba” να ισχυρίζεται πως η Αστυνομία δεν τράβηξε τις φωτογραφίες στο σημείο του συμβάντος στις 26 Ιανουαρίου 2020 για ερευνητικούς σκοπούς και αντ’ αυτού τις έδωσε στους πυροσβέστες που βρίσκονταν εκεί.

Στη μήνυση γίνεται λόγος για αστυνομικό που έδειξε τις φωτογραφίες σε θαμώνες ενός bar, ενώ η πλευρά της Βανέσα υποστηρίζει ότι ένας πυροσβέστης διέρρευσε τις εικόνες σε συναδέλφους που βρίσκονταν εκτός υπηρεσίας.

“Αυτοί οι αξιωματούχοι πήραν το χειρότερο πράγμα που μου έχει συμβεί ποτέ — το χειρότερο πράγμα που θα μπορούσε να συμβεί σε οποιαδήποτε μητέρα ή σύζυγο — και το έκαναν χειρότερο. Δεν θα μπορέσω ποτέ να γλιτώσω από την αγωνία γνωρίζοντας ότι οι αξιωματούχοι που υποτίθεται ότι θα μας κρατήσουν ασφαλείς, αντιμετώπισαν τον Κόμπι και την Τζιάνα με τέτοια ασέβεια”, είχε δηλώσει τον περασμένο Δεκέμβριο η χήρα του Μπράιαντ.

“Για το υπόλοιπο της ζωής μου, ένα από τα δύο πράγματα θα συμβεί: είτε οι κοντινές φωτογραφίες των σορών του συζύγου και της κόρης μου θα γίνουν viral στο διαδίκτυο, είτε θα συνεχίσω να ζω με φόβο μήπως συμβεί κάτι τέτοιο”, ανέφερε.

Δείτε μερικές από τις φωτογραφίες που είχαν κυκλοφορήσει τις πρώτες ώρες μετά το δυστύχημα:

Περισσότερα
Total
1
Share