«Οι Γουόριορς κοντά σε σημαντική απόφαση που θα φέρει… βαρβάτη αποχώρηση λόγω salary cap»

Για σοβαρές δυσκολίες στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς στην προσπάθεια ανανέωσης σημαντικών συμβολαίων, κάνει λόγο ο Κόνορ Λετουρνό.

Σύμφωνα με τον ρεπόρτερ της εφημερίδας “San Francisco Chronicle”, ένας από τους Άντριου Ουίγκινς και Τζόρνταν Πουλ πιθανότατα θα αποχωρήσει μέχρι το επόμενο καλοκαίρι.

“Αναμένεται να καθίσουν με τον Πουλ σύντομα για να συζητήσουν μια επέκταση. Το αν θα καταφέρουν να έρθουν σε συμφωνία, θα εξαρτηθεί από το πόσα χρήματα ζητάει. Αν θέλει το maximum ή κοντά στο maximum, οι Γουόριορς μπορεί να προτιμήσουν να αφήσουν τα πράγματα να εξελιχθούν και να περιμένουν μέχρι να γίνει restricted free agent το 2023”, δήλωσε ο Αμερικανός δημοσιογράφος.

“Περιμένοντας, οι Γουόριορς θα δώσουν στον εαυτό τους περισσότερες επιλογές. Ίσως ο Ουίγκινς να δυσκολευτεί και του χρόνου να έχει χαμηλότερες οικονομικές απαιτήσεις. Πιθανότατα θα αποφασίσουν ότι δεν μπορούν να κρατήσουν και τον Ουίγκινς και τον Πουλ, οπότε θα αρχίσουν να ψάχνουν για προσφορές ανταλλαγής που αφορούν τον Ουίγκινς”, τόνισε.

Περισσότερα
Total
13
Share