Ραντούλιτσα: «Είναι τελείως ανυπόφορος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο»

Μια ενδιαφέρουσα ιστορία από την πρώτη σεζόν του Γιάννης Αντετοκούνμπο έφερε στο φως η συγγραφέας του βιβλίου “Γιάννης – Εκτόξευση στα Αστέρια”, Μίριν Φέιντερ.

“Ένα μεσημέρι που οι παίκτες έτρωγαν στο προπονητήριο, ο Γιάννης βάλθηκε να καυχιέται, παρόλο που έπαιζε ελάχιστα στους αγώνες. «Είμαι ο Greek Freak!», ανακοίνωσε. «Με λένε Γιάννη και μια μέρα θα γίνω ο καλύτερος στον κόσμο».

Σκυμμένος στο βιβλίο του, ο Σέρβος σέντερ Μίροσλαβ Ραντούλιτσα έβγαζε καπνούς από τα αφτιά. «Αυτός ο πιτσιρικάς είναι και γ@μώ τους ανυπόφορους», μουρμούρισε μέσα απ’ τα δόντια του”, αναφέρει η Αμερικανίδα συγγραφέας.

“Κάποια άλλη φορά, στο σαλόνι των αθλητών γινόταν συζήτηση για παίκτες που πέρασαν ολόκληρη την καριέρα τους στην ίδια ομάδα. «Αγαπώ το Μιλγουόκι και θέλω να μείνω για πάντα εδώ!», αναφώνησε ο Γιάννης.

«Θα μείνω στην πόλη είκοσι χρόνια! Θα φύγω μόνο όταν με βαρεθούν όλοι!». Ο Ραντούλιτσα κούνησε το κεφάλι του. «Εγώ πάντως τον βαρέθηκα από τώρα», είπε χαμηλόφωνα, αποχωρώντας από το δωμάτιο”, αποκάλυψε η Φέιντερ.

Περισσότερα
Total
27
Share