Έρχονται εξελίξεις με ΛεΜπρόν – Λαβ: «Να έρθει πίσω στο Κλίβελαντ»

Να αγωνιστεί ξανά στο πλευρό του καλού του φίλου, ΛεΜπρόν Τζέιμς, επιθυμεί ο πρώην συμπαίκτης του στους Κλίβελαντ Καβαλίερς, Κέβιν Λαβ.

“Θέλω να γυρίσει πίσω στο Κλίβελαντ. Θα είναι ένα παραμυθένιο τέλος για την καριέρα του. Δεν έχω σκοπό να εκφράσω τι μπορεί να θέλει ή να μην θέλει να κάνει, αλλά είναι δεδομένη η κατεύθυνση που έχει η ομάδα μας, το γεγονός πως είμαστε προετοιμασμένοι για να κερδίζουμε για πολύ καιρό, αλλά και το ότι το Κλίβελαντ, το Άκρον και ολόκληρο το Οχάιο τον αγαπά. Θα ήταν υπέροχο να φέρουμε και τον Μπρόνι εδώ”, δήλωσε ο βετεράνος φόργουορντ.

Advertisement

Υπενθυμίζεται πως Λαβ και Τζέιμς ήταν συμπαίκτες από το 2014 έως το 2018 και κατέκτησαν μαζί τον ιστορικό τίτλο του 2016 κόντρα στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς.

Περισσότερα
Περισσότερα

Μονέκε: «Δεν νομίζω πως ο Λεσόρ θα γυρίσει αυτή τη σεζόν – Αυτόν θα μπορούσε να πάρει ο Παναθηναϊκός»

Για τον παίκτη που χρειάζεται ο Παναθηναϊκός μετά τον τραυματισμό του Ομέρ Γιούρτσεβεν, μίλησε ο Τσίμα Μονέκε στην…