«Προσβολή για τον Τζόρνταν να συγκρίνουμε τους δικούς του Γουίζαρντς με τους Λέικερς του ΛεΜπρόν»

Για τις συγκρίσεις που γίνονται ανάμεσα στους Ουάσινγκτον Γουίζαρντς του Μάικλ Τζόρνταν και στους Λος Άντζελες Λέικερς του ΛεΜπρόν Τζέιμς, μίλησε ο έμπειρος σχολιαστής του δικτύου FOX Sports, Σκιπ Μπέιλες.

“Η συγκεκριμένη σύγκριση είναι προσβολή για τον Τζόρνταν, γιατί η ομάδα του ήταν πολύ καλύτερη. Ήταν 39 χρόνων όταν έπαιξε εκεί και ο κόσμος δεν περίμενε τίποτα. Το 2001 ήταν 12οι στα προγνωστικά και την επόμενη σεζόν ήταν 14οι. Ο Τζόρνταν δεν φρόντιζε το σώμα του όπως έκανε τη σεζόν 1997-98. Όμως κοιτάμε τις προσδοκίες που υπήρχαν για αυτούς και βλέπουμε πως κανείς δεν περίμενε από εκείνους να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα”, ανέφερε ο Μπέιλες.

“Οι Λέικερς όμως χτίστηκαν για να τα κερδίσουν όλα και αυτή τη στιγμή είναι 13 παιχνίδια κάτω από το 50% των νικών. Ο Τζόρνταν σταμάτησε και έδειξε ότι το είχε πάρει στην πλάκα όλο αυτό. Το σοκαριστικό με τον ΛεΜπρόν είναι πως παραδέχεται πως αυτή η ομάδα δεν μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο. Δεν μπορεί να την κουβαλήσει στις πλάτες του”, υποστήριξε.

Περισσότερα
Total
1
Share