Τρεις ομάδες διεκδικούν την υπογραφή του free agent ΝτεΆντρε Έιτον

Το συμβόλαιο του ΝτεΆντρε Έιτον εκπνέει το φετινό καλοκαίρι και όλα δείχνουν πως θα είναι ένα από τα πιο “καυτά” ονόματα της free agency.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της ιστοσελίδας “NBA Analysis Network”, εφόσον οι Φοίνιξ Σανς δεν βρουν τη “χρυσή τομή” μαζί του και τον αφήσουν να αποχωρήσει, τρεις ομάδες αναμένεται να τον διεκδικήσουν καταθέτοντας προτάσεις.

Advertisement

Πρόκειται για τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, τους Τορόντο Ράπτορς και τους Ντιτρόιτ Πίστονς, που δείχνουν “ζεστοί” στο ενδεχόμενο να τον κάνουν δικό τους.

Φέτος ο Έιτον έχει αγωνιστεί σε 50 ματς, μετρώντας κατά μέσο όρο 17,1 πόντους, 10,0 ριμπάουντ και 1,4 ασίστ σε 29,3 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα.

Περισσότερα
Περισσότερα

Μονέκε: «Δεν νομίζω πως ο Λεσόρ θα γυρίσει αυτή τη σεζόν – Αυτόν θα μπορούσε να πάρει ο Παναθηναϊκός»

Για τον παίκτη που χρειάζεται ο Παναθηναϊκός μετά τον τραυματισμό του Ομέρ Γιούρτσεβεν, μίλησε ο Τσίμα Μονέκε στην…