Το δράμα του Γουέστμπρουκ: «Δεν φέρνω τα παιδιά μου στο γήπεδο για να μην ακούνε βρισιές και… Westbrick»

Το παράπονό του για τη συμπεριφορά των οπαδών των Λέικερς προς το πρόσωπό του, εξέφρασε ανοιχτά το βράδυ της Δευτέρας ο Ράσελ Γουέστμπρουκ.

Η σύζυγός του λίγες ώρες πριν είχε κάνει λόγο μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Twitter για καθημερινές κατάρες με αποδέκτες την ίδια και τον “Russ”, ενώ ο 33χρονος πλέι μέικερ αποκάλυψε πως δεν φέρνει τα παιδιά του στο γήπεδο για να μην ακούνε όσα λένε οι φίλοι των Καλιφορνέζων για εκείνον.

“Τις προάλλες εγώ και η γυναίκα μου ήμασταν σε μια συνέλευση δασκάλων-γονέων για τον γιο μου. Και η δασκάλα μου είπε ότι ο Νόα (σ.σ. ο γιος του) είναι πολύ περήφανος για το όνομά του. Το γράφει παντού. Το λέει σε όλους. Περπατάει και λέει «είμαι ο Γούεστμπρουκ». Και σοκαρίστηκα. Είπα, διάολε, δεν μπορώ πλέον να επιτρέπω στους ανθρώπους να το κάνουν αυτό. Να λένε για παράδειγμα «Westbrick». Αποτελεί ντροπή. Ντροπιάζει το όνομά μου, την κληρονομιά μου για τα παιδιά μου”, δήλωσε.

“Είναι ένα όνομα που σημαίνει περισσότερα όχι μόνο για μένα, αλλά για τη γυναίκα μου, τη μητέρα μου, τον πατέρα μου. Κάθε φορά που το ακούω τώρα, θα φροντίζω να το αντιμετωπίζω. Δεν θέλω καν να φέρω τα παιδιά μου στο παιχνίδι γιατί δεν θέλω να ακούνε τους ανθρώπους να αποκαλούν με παρατσούκλια τον μπαμπά τους χωρίς λόγο, επειδή παίζει το παιχνίδι που αγαπά”, ανέφερε.

Περισσότερα
Περισσότερα

Οι προβλέψεις του Μπογκντάνοβιτς για τις ομάδες που θα πάνε στο Final Four – Βλέπει έκπληξη ο Σέρβος

Τις τέσσερις ομάδες της EuroLeague που θα δώσουν το “παρών” στο φετινό Final Four, κλήθηκε να επιλέξει ο…
Total
0
Share