Φήμες ότι συνομιλεί με παράγοντα αντίπαλης ομάδας ο Χάρντεν – Γίνεται λόγος για οριστική συμφωνία

Σε κινήσεις προκειμένου να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του λέγεται πως έχει προβεί το τελευταίο διάστημα ο Τζέιμς Χάρντεν.

Ο 32χρονος γκαρντ έχει το δικαίωμα να μείνει ελεύθερος στο τέλος της φετινής σεζόν και οι σχέσεις του με τους Μπρούκλιν Νετς εσχάτως πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο.

Advertisement

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Κρις Χέινς, ο πρώην ηγέτης των Χιούστον Ρόκετς είναι πολύ καλός φίλος με έναν εκ των ιδιοκτητών των Φιλαδέλφεια Σίξερς που ονομάζεται Μάικλ Ρούμπιν.

Συνομιλώντας με παράγοντες άλλων ομάδων ο Αμερικανός δημοσιογράφος πληροφορήθηκε, μάλιστα, πως υπάρχει η αίσθηση ότι Χάρντεν και Ρούμπιν βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία, καταστρώνοντας τα πλάνα τους για την ένταξη του superstar των Νετς στο ρόστερ της ομάδας του Ντοκ Ρίβερς.

Περισσότερα