«Σε δύο χρόνια ο Μπεν Σίμονς θα είναι πιθανότατα εκτός NBA για δύο λόγους»

Την άποψη πως ο Αυστραλός πόιντ γκαρντ των Φιλαδέλφεια Σίξερς, Μπεν Σίμονς, μέχρι το 2024 θα βρίσκεται εκτός NBA, εξέφρασε ο αναλυτής της ιστοσελίδας “ClutchPoints”, Νίχαντ Ζούνιτς.

“Το βασικό θέμα του Μπεν Σίμονς δεν είναι τίποτα άλλο παρά η συμπεριφορά του. Μπορούμε να μιλήσουμε για τις μπασκετικές του ικανότητες, αλλά από άποψη συμπεριφοράς, δεν υπάρχει χειρότερος παίκτης στο πρωτάθλημα από τον Αυστραλό”, ανέφερε.

“Οι ομάδες εκτιμούν τη σταθερότητα στη συμπεριφορά περισσότερο από οτιδήποτε άλλο σε αυτή τη χρονική στιγμή. Σπάνια οι ομάδες αποφασίζουν να αναζητήσουν ριψοκίνδυνους χαρακτήρες στα αποδυτήρια τους”, γράφει ο Ζούνιτς.

“Υπάρχουν πολλοί αγωνιστικοί λόγοι για τους οποίους μια ομάδα θα ήθελε τον Σίμονς στο ρόστερ της, αλλά έχει ένα τεράστιο κενό στο παιχνίδι του. Και ενώ οι περισσότεροι θα πίστευαν ότι είναι η αδυναμία του να σουτάρει από το τρίποντο, στην πραγματικότητα είναι η άρνησή του να προσαρμοστεί σε ορισμένες καταστάσεις”, υποστήριξε και συνέχισε:

“Ίσως ακούγεται σκληρό το να πούμε ότι ο Σίμονς θα είναι εκτός πρωταθλήματος σε δύο χρόνια. Στην καλύτερη περίπτωση θα είναι ένας ρολίστας”.

Περισσότερα
Περισσότερα

Οι προβλέψεις του Μπογκντάνοβιτς για τις ομάδες που θα πάνε στο Final Four – Βλέπει έκπληξη ο Σέρβος

Τις τέσσερις ομάδες της EuroLeague που θα δώσουν το “παρών” στο φετινό Final Four, κλήθηκε να επιλέξει ο…
Total
0
Share