Εμπίιντ για Σίμονς: «Δεν με νοιάζει τι κάνει αυτός ο τύπος – Δεν είμαι εδώ για να κάνω baby sitting»

Μετά το νέο του πειθαρχικό παράπτωμα, ο Μπεν Σίμονς αποβλήθηκε από την προπόνηση της Τρίτης και θα απουσιάσει από το πρώτο παιχνίδι της σεζόν κόντρα στους Νιου Ορλίνς Πέλικανς.

“Ειλικρινά, δεν με νοιάζει γι’ αυτόν τον άνθρωπο. Κάνει ό,τι θέλει. Δεν είναι δική μου δουλειά, ούτε των συμπαικτών μου. Είμαι συγκεντρωμένος στο πώς θα γίνει η ομάδα καλύτερη, πώς θα κερδίσουμε όσο πιο πολλά παιχνίδια και πώς θα παίξουμε σκληρά κάθε βράδυ”, ανέφερε ο σέντερ των Φιλαδέλφεια Σίξερς, Τζοέλ Εμπίιντ.

“Θέλω να συνεχίσω να είμαι ο ηγέτης αυτής της ομάδας και είμαι σίγουρος ότι και ο συμπαίκτες μου έχουν τους ίδιους στόχους με εμένα. Η χημεία μας είναι εξαιρετική, παρά τα όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα τους τελευταίους μήνες. Δεν με νοιάζει πραγματικά καθόλου το θέμα του Σίμονς”, υπογράμμισε.

“Όπως έχω ξαναπεί, δεν είμαι εδώ για να κάνω baby sitting. Θα το έκανα αν κάποιος ήθελε να ακούσει, αλλά δεν είναι αυτή η δουλειά μου. Δεν μπορώ να το ελέγξω αυτό. Έχω επικεντρωθεί στα αγωνιστικά ζητήματα και στις νίκες”, ξεκαθάρισε ο Καμερουνέζος.

Περισσότερα
Total
8
Share