Μια νέα άφιξη στους Μιλγουόκι Μπακς έκανε τον Αντετοκούνμπο να χάσει το κέφι του

Τα όσα συνέβησαν στο ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου 2014-15 στο στρατόπεδο των Μιλγουόκι Μπακς, αποκάλυψε η Μίριν Φέιντερ μέσω του βιβλίου “Γιάννης – Εκτόξευση στα Αστέρια”.

Όταν ο Γιάννης εμφανίστηκε στο γήπεδο για την πρώτη συγκέντρωση ενόψει της περιόδου 2014-15, ήταν βλοσυρός και αγέλαστος. Δεν χαμογελούσε ούτε για ένα δευτερόλεπτο”, αποκαλύπτει η Αμερικανίδα δημοσιογράφος και συγγραφέας.

“Η άφιξη του καινούργιου σταρ, Τζαμπάρι Πάρκερ, του είχε χαλάσει το κέφι. Ο ίδιος ο Γιάννης δεν ήταν στα μάτια των άλλων παρά ένα αίνιγμα, ένα φρικιό. Οι δύο νεαροί αργότερα έγιναν φίλοι, αλλά στην αρχή υπήρχε πάγος μεταξύ τους. Ο Γιάννης πίστευε ότι είχε αποκτήσει το δικαίωμα να θεωρείται μελλοντικός ηγέτης. Και ήταν αποφασισμένος να αποδείξει στην πράξη ότι η ομάδα ήταν δική του“, αναφέρει.

“Ορισμένοι φαντασιώνονταν ότι το δίδυμο θα γινόταν θεμέλιος λίθος της νέας εποχής, κάτι σαν «Μπάτμαν και Ρόμπιν» του Μιλγουόκι. Αλλά ο Γιάννης δεν ήθελε να τον θεωρούν Ρόμπιν. Η στολή που του ταίριαζε ήταν αυτή του Μπάτμαν”, γράφει η Φέιντερ.

Περισσότερα
Total
1
Share