«Ο Γιάννης μούτρωσε με τον προπονητή του όταν του απαγόρευσε να σουτάρει τρίποντα»

Στη σχέση του Γιάννη Αντετοκούνμπο με τον πρώην προπονητή των Μιλγουόκι Μπακς, Τζέισον Κιντ, και στα όσα συνέβησαν μεταξύ τους τη σεζόν 2014-15, αναφέρθηκε ο Μίριν Φέιντερ στο βιβλίο της “Γιάννης – Εκτόξευση στα Αστέρια”.

“Ο Κιντ του απαγόρευσε ρητά να σουτάρει τρίποντα. Το σκεπτικό του ήταν να στρέψει την προσοχή του νεαρού σε άλλους τομείς και να τον βοηθήσει να αξιοποιήσει τα σημεία υπεροχής του. «Όταν επιχειρείς διείσδυση, κανένας δεν μπορεί να σε σταματήσει», του έλεγε με τον τρόπο του. Παράλληλα τον διαβεβαίωνε ότι το σουτ ήταν στα μελλοντικά πλάνα. Αλλά ήταν ακόμη νωρίς. Αυτή τη σεζόν προείχαν άλλα πράγματα”, αναφέρει η Φέιντερ.

“Τον πρώτο καιρό, ο Γιάννης ήταν μουτρωμένος. Ήθελε να σουτάρει τρίποντα και δεν συμβιβαζόταν με την απαγόρευση. Αλλά ο Κιντ δεν δεχόταν την ανυπακοή”, έγραψε.

“Όποτε τον έβλεπε να σουτάρει από μακριά, τον έβγαζε αμέσως από το παιχνίδι. «Πρέπει να μάθει να παίζει σωστά τώρα που είναι νέος», έλεγε (σ.σ. ο Κιντ) στους άλλους παίκτες. «Όταν γίνει σούπερ σταρ, θα είναι αργά για να μάθει»”, αποκάλυψε η Αμερικανίδα συγγραφέας.

Περισσότερα
Total
1
Share