All-Star Game

«Το NBA δεν διοργανώνει USA vs World στο All-Star Game γιατί φοβάται ότι θα χάσουν οι ΗΠΑ»

Την άποψη του για τον θεσμό του All-Star Game και τις αλλαγές που θα έδιναν νέο ενδιαφέρον, κατέθεσε ο αναλυτής του ESPN, Μάικλ Γουίλμπον.

“Το All-Star Game έχει εξελιχθεί σε ένα απόλυτο χάσιμο χρόνου. Δεν με ενδιαφέρει να βλέπω παίκτες να διαλέγουν ομάδες και εμφανίσεις. Για κάποιο άγνωστο λόγο, το ΝΒΑ δεν διοργανώνει παιχνίδι ανάμεσα στους USA All-Stars και τους World All-Stars”, ανέφερε ο γνωστός δημοσιογράφος σε εμφάνισή του στο “Dan Patrick Show”.

“Αν είχαμε αυτό το ματς, θα ανυπομονούσαν όλοι. Σκεφτείτε μια ομάδα με τον Γιάννη, τον Εμπίιντ, τον Γιόκιτς, τον Ντόντσιτς και τον Μάρεϊ σε μια πεντάδα κόντρα στους Αμερικανούς”, δήλωσε.

“Δεν ξέρω αν η λίγκα δεν κάνει τέτοιο ματς υπό το φόβο ότι θα χάσει η USA All-Stars. Μόνο αυτό το ματς μετράει. Όλα τα άλλα είναι σκουπίδια. Παίζουν αγώνα υποτίθεται και αυτός είναι ένας διαγωνισμός καρφωμάτων, όμως έχουμε ήδη στο πρόγραμμα έναν τέτοιον. Ας μας βάλουν να δούμε τους καλύτερους να συγκρούονται πραγματικά”, υποστήριξε.

Περισσότερα
Περισσότερα

Το επόμενο βήμα στο σχεδιασμό της Μπαρτσελόνα για τη νέα σεζόν – Η συμφωνία που κυνηγά για τη θέση «4»

Ιδιαίτερα ευχαριστημένη από την απόδοση του Αμερικανού πάουερ φόργουορντ, Τζαμπάρι Πάρκερ είναι η διοίκηση της Μπαρτσελόνα. Όπως αναφέρει…
Total
0
Share