Απέσυρε τη συμμετοχή του στο draft του NBA λόγω COVID ο Ρογκαβόπουλος

Στην απόφαση να μην λάβει μέρος στο draft του NBA, κατέληξε ο διεθνής φόργουορντ της ΑΕΚ, Νίκος Ρογκαβόπουλος.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός bwinΣΠΟΡ FM, ο 20χρονος άσος είχε ήδη κλείσει δοκιμαστικές προπονήσεις με Μπρούκλιν Νετς, Ατλάντα Χοκς και Μιλγουόκι Μπακς.

“Πάνω απ’ όλα είναι η υγεία. Ο Νίκος νόσησε, βρέθηκε θετικός πριν το πρώτο workout και αυτό ανατρέπει τον σχεδιασμό μας και τη μεγάλη προσπάθεια που κάνει από τον Μάρτιο και μετά. Μας αναγκάζει να αποσυρθούμε από τον draft. Δεν μπορεί να συμμετέχει στα workout, όπου θα είχε έναν καλό αριθμό να συμμετέχει. Δυστυχώς, όμως, πρέπει να αποσυρθεί”, ανέφερε ο ατζέντης του παίκτη, Μάριος Ολύμπιος.

“Θα πάει ο Νίκος στο draft, γιατί έχει και την επόμενη χρονιά δικαίωμα. Υπάρχει ενδιαφέρον από πολλές ομάδες. Με το καλό να γυρίσει και έχουμε να συζητήσουμε τι θα κάνει, σε Ελλάδα ή Ευρώπη. Υπάρχουν περιπτώσεις τόσο στην Ευρώπη όσο και την στην Ελλάδα. Σίγουρα μας ενδιαφέρει και η Ευρώπη και η Ελλάδα και θα δούμε το καλύτερο. Θα δούμε την προσέγγιση των ανθρώπων που θέλουν τον Νικόλα”, δήλωσε μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM.

Περισσότερα
Περισσότερα

Το επόμενο βήμα στο σχεδιασμό της Μπαρτσελόνα για τη νέα σεζόν – Η συμφωνία που κυνηγά για τη θέση «4»

Ιδιαίτερα ευχαριστημένη από την απόδοση του Αμερικανού πάουερ φόργουορντ, Τζαμπάρι Πάρκερ είναι η διοίκηση της Μπαρτσελόνα. Όπως αναφέρει…
Total
0
Share