Να μην ενεργοποιήσει την player option για τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, αποφάσισε ο πόιντ γκαρντ των Φοίνιξ Σανς, Κρις Πολ.
Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ιστοσελίδα “Bleacher Report”, ο πρώην πλέι μέικερ των Λος Άντζελες Κλίπερς θα μείνει ελεύθερος από τους “ήλιους” και θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του στην επερχόμενη free agency.
Στόχος του βετεράνου άσου είναι να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τη φετινή εξαιρετική του σεζόν με τη φανέλα του συλλόγου της Αριζόνα, υπογράφοντας νέο πολυετές συμβόλαιο με συνολικές απολαβές κοντά στα 100 εκατομμύρια δολάρια.
Φέτος ο “CP3” είχε πραγματοποίησε 70 εμφανίσεις στην κανονική περίοδο, μετρώντας κατά μέσο όρο 16,4 πόντους, 4,5 ριμπάουντ, 8,9 ασίστ και 1,4 κλεψίματα σε 31,4 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα.