Σίμονς: «Είμαστε οι καλύτεροι στην Ανατολή και δεν μας ενδιαφέρει ποιον θα βρούμε απέναντί μας»

Για τη μάχη που θα δώσουν οι Φιλαδέλφεια Σίξερς στα πλέι-οφ της Ανατολικής Περιφέρειας μίλησε ο Αυστραλός γκαρντ της ομάδας, Μπεν Σίμονς.

“Δεν με νοιάζει με ποιον θα παίξουμε. Αυτός είναι άλλωστε και το νόημα του να είσαι στην πρώτη θέση. Νιώθεις ότι είσαι η καλύτερη ομάδα της περιφέρειας, οπότε δεν έχεις λόγο να σκέφτεσαι ποιον θα βρεις απέναντί σου. Μπορείς να παίξεις στα ίσα με όλους. Αν ήμασταν φοβισμένοι, δεν θα έπρεπε να βρισκόμαστε σε αυτή τη θέση”, ανέφερε ο πλέι μέικερ μιλώντας σε δημοσιογράφους.

Advertisement

Στη φετινή κανονική περίοδο ο Σίμονς πήρε μέρος σε 58 ματς, μετρώντας κατά μέσο όρο 14,3 πόντους, 7,2 ριμπάουντ και 6,9 ασίστ σε 32,4 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα.

Περισσότερα
Περισσότερα

Ρωτήθηκε για την καλύτερη έδρα της EuroLeague o Μονέκε – Ξεχώρισε ελληνικό γήπεδο

Την καλύτερη έδρα της EuroLeague κλήθηκε να επιλέξει ο πάουερ φόργουορντ της Μπασκόνια, Τσίμα Μονέκε σε συνέντευξη που…