Τα… ρέστα τους έπαιξαν οι Μπόστον Σέλτικς για την απόκτηση του φόργουορντ των Ντιτρόιτ Πίστονς, Τζέραμι Γκραντ.
“Εκτιμώ πως οι Σέλτικς προσέφεραν πολλαπλά picks στους Πίστονς για τον Γκραντ. Δεν ξέρω τι μπορεί να σημαίνει βέβαια το πολλαπλά. Μπορεί να είναι δύο, μπορεί και τρία”, τόνισε στο ρεπορτάζ του στην ιστοσελίδα «The Athletic» ο Τζέιμς Έντουαρντς.
Βέβαια, τα “πιστόνια” γνωρίζουν ότι έχουν χτυπήσει… φλέβα χρυσού με την απόκτηση του πρώην παίκτη των Ντένβερ Νάγκετς αφού φέτος είναι ο καλύτερος τους παίκτης και πολύ δύσκολα θα τον παραχωρήσουν.
Τη φετινή περίοδο ο Γκραντ έχει αγωνιστεί σε 33 ματς, μετρώντας κατά μέσο όρο 23,4 πόντους, 5,3 ριμπάουντ και 2,9 ασίστ σε 36,2 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα.