Την απόφαση τον Φοίνιξ Σανς να παραχωρήσουν τον Κέλι Ούμπρε Τζούνιορ σχολίασε ο φόργουορντ των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς και πρώην παίκτης των “ήλιων”, Μαρκίς Κρις.
“Είναι πολύ καλό για τον Κέλι που δεν θα είναι πλέον σε αυτή την ομάδα. Ο τρόπος που χειρίστηκαν το θέμα του δεν ήταν ο καλύτερος δυνατός. Μπορώ να τον καταλάβω γιατί έτσι ακριβώς ένιωσα και εγώ όταν με αντάλλαξαν. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρέθηκε σε έναν σύλλογο που τον πιστεύει πολύ. Χαίρομαι που θα τον έχω συμπαίκτη”, ανέφερε ο Κρις μιλώντας στον Γουές Γκόλντμπεργκ.
Σημειώνεται πως ο Ούμπρε έμαθε για την μετακίνησή του στους Γουόριορς, την ώρα που προπονούνταν με την υπόλοιπη ομάδα και μάλιστα από συμπαίκτες του που του έδειχναν τα tweets για την ανταλλαγή του.