Ασχολούνται με Βεζένκοφ τα MME των Νετς: «Έχει κορωνοϊό και είναι σε καραντίνα»

Την είδηση πως ο Σάσα Βεζένκοφ έχει προσβληθεί από κορωνοϊό μετέδωσε η ιστοσελίδα “NetsDaily”, που ασχολείται αποκλειστικά με τους Μπρούκλιν Νετς.

“Ο Αλεξάνταρ Βεζένκοφ που ανήκει στους Νετς και παίζει στην Ελλάδα με τη φανέλα του Ολυμπιακού έχει βρεθεί θετικός στον COVID-19 και βρίσκεται σε καραντίνα”, αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

Advertisement

Υπενθυμίζεται πως τα δικαιώματα του άλλοτε παίκτη του Άρη στο NBA ανήκουν στους Νεοϋορκέζους, οι οποίοι τον είχαν επιλέξει στην 57η θέση του draft το 2017.

Περισσότερα
Περισσότερα

Μπαρτζώκας: «Όταν νομίζεις ότι είσαι κάτι σημαντικό, έρχεται μια κατραπακιά και σε επαναφέρει στον ίσιο δρόμο»

Την ήττα του Ολυμπιακού από την Φενέρμπαχτσε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας σχολίασε ο τεχνικός των Πειραιωτών, Γιώργος…
Περισσότερα

Αιχμές Σάρας για τη διαιτησία: «Ο γιος μου έχει γενέθλια σε δύο μέρες, θα κρατήσω τα χρήματά μου για να του πάρω ένα καλό δώρο»

Για τη διαφορά στον αριθμό των βολών μεταξύ Ολυμπιακού και Φενέρμπαχτσε, κλήθηκε να τοποθετηθεί στη συνέντευξη Τύπου ο…