New York Post: “Σκέφτεται να κλείσει την καριέρα του στους Νικς ο ΛεΜπρόν”

Για πιθανή μετακόμιση του ΛεΜπρόν Τζέιμς από το Λος Άντζελες στη Νέα Υόρκη το καλοκαίρι του 2022, κάνει λόγο ο ρεπόρτερ της εφημερίδας “New York Post”, Μαρκ Μπέρμαν.

Σύμφωνα με τον Αμερικανό δημοσιογράφο, στόχος του “βασιλιά” είναι να παίξει στο πλευρό του γιου του, Μπρόνι, ο οποίος θα έχει το δικαίωμα να αγωνιστεί στο NBA το 2024.

“Ο Τζέιμς έχει πει ότι το Garden είναι το αγαπημένο του γήπεδο. Πολλά θα κριθούν όχι μόνο από την έκβαση στην προσπάθεια των Λέικερς για τίτλο, αλλά από το πρόγραμμα του γιου του, Μπρόνι, ο οποίος τελειώνει το πρώτο του έτος στο Sierra Canyon High School. Είναι 15 ετών και δεν θα έχει δικαίωμα να συμμετάσχει στο draft μέχρι το 2024”, αναφέρει το δημοσίευμα.

“Ο Τζέιμς, το συμβόλαιο του οποίου εκπνέει το 2022, θα είναι τότε 39 ετών. Δεν έχει κρύψει ότι θέλει να παίξει με τον γιο του. Θα ήταν ο πρώτος στην ιστορία του NBA. Έχει επίγνωση της υστεροφημίας του και τελειώνοντας την καριέρα του στη Νέα Υόρκη μπορεί να ενισχύσει τη θέση του στην ιστορία”, τόνισε ο Μπέρμαν.

Περισσότερα
Total
0
Share