“Έναν και μόνο παίκτη φοβόταν κάποτε ο Μάικλ Τζόρνταν”

Σε μια ενδιαφέρουσα αποκάλυψη προέβη ο συγκάτοικος του Μάικλ Τζόρνταν από την περίοδο που ο “Air” φοιτούσε στο κολέγιο της Βόρειας Καρολίνα.

Σύμφωνα με τον Μπαζ Πέτερσον, που αγωνίστηκε στο πλευρό του μετέπειτα superstar των Σικάγο Μπουλς στα φοιτητικά τους χρόνια, ο μοναδικός παίκτης που προκαλούσε τότε προβλήματα στον Τζόρνταν ήταν ο Λόρενς Τέιλορ, ο οποίος στη συνέχεια έκανε καριέρα στο αμερικάνικο football.

“Υπάρχει ένας παίκτης που πάντα γνώριζα και το ξέρω μέχρι σήμερα -δεν ξέρω αν ο Μάικλ θα το παραδεχτεί ή όχι- πως του προκαλούσε λίγο φόβο. Και δεν ήταν παίκτης του μπάσκετ. Ήταν παίκτης του football και τον έλεγαν Λόρενς Τέιλορ. Ήταν ο “L.T.”, ένας αθλητής-φαινόμενο”, ανέφερε ο Πέτερσον μιλώντας στην ιστοσελίδα “The Athletic”.

“Μπορούσε να μαρκάρει παντού, ήταν γρήγορος όσο κανείς, είχε καλό άλμα και μεγάλα χέρια, ήταν δυνατός και λίγο τρελός. Ο Μάικλ πάντα το είχε αυτό στο πίσω μέρος του μυαλού του και έλεγε ότι πρέπει να τον προσέχει. Και ο L.T. πάντα ήθελε να τον μαρκάρει”, σημείωσε.

Περισσότερα
Total
1
Share