Σε σημαντικές αλλαγές προχωρά η λίγκα ενόψει του φετινού All-Star Game, με σκοπό να τιμήσει τον θρύλο των Λος Άντζελες Λέικερς, Κόμπε Μπράιαντ.
Στα τρία πρώτα 12λεπτα οι Team Giannis και Team LeBron θα αγωνιστούν κανονικά, ενώ οι διαφοροποίησεις θα ξεκίνησουν στην έναρξη της τελευταίας περιόδου.
Πιο συγκεκριμένα, θα υπάρχει ένας στόχος σκορ (Final Target Score), που θα προκύπτει από το σκορ το οποίο θα έχει διαμορφωθεί έως το τέλος της τρίτης περιόδου. Στην ομάδα που θα προηγείται θα προστεθούν 24 πόντοι, λόγω του Νο. 24 που χρησιμοποιούσε ο Κόμπε Μπράιαντ, και όποια ομάδα φτάσει σε αυτό το σκορ θα είναι και η νικήτρια.
Για παράδειγμα, σε περίπτωση που το σκορ είναι 100-95 στο τέλος του τρίτου 12λέπτου, τότε ο στόχος σκορ θα είναι 124. Όποια ομάδα πετύχει 124 πόντους θα είναι η νικήτρια, κάτι που σημαίνει πως η τελευταία περίοδος δεν θα διαρκέσει 12 λεπτά.