Οι Λέικερς νίκησαν εύκολα τους Νιου Γιορκ Νικς (117-87), ωστόσο… καρδιοχτύπησαν με τον Άντονι Ντέιβις που έπεσε άτσαλα στο παρκέ στην τρίτη περίοδο.
Ο “Brow” έφυγε αμέσως για τα αποδυτήρια, θα χάσει τα προσεχή παιχνίδια με Μάβερικς και Θάντερ, με τους “λιμνανθρώπους” να περιμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων προκειμένου να προσδιοριστεί με ακρίβεια το διάστημα της απουσίας του.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, κορυφαίος για τους γηπεδούχους ήταν ο ΛεΜπρόν Τζέιμς που είχε απολογισμό 31 πόντους, 5 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 2 κλεψίματα και 1 μπλοκ, με τον Κάιλ Κούζμα να προσθέτει 16 πόντους.
Για τους Νικς, ο Αρ Τζέι Μπάρετ τελείωσε το ματς 19 πόντους μετρώντας 9/19 σουτ εντός παιδιάς, ενώ Τζούλιους Ραντλ και Έλφριντ Πέιτον είχαν 15 και 12 πόντους, αντίστοιχα.
Aπό τα υπόλοιπα ματς της βραδιάς ξεχώρισε το διπλό των Μπλέιζερς στο Τορόντο (99-101) με τον… vintage Καρμέλο Άντονι να πετυχαίνει 28 πόντους με 5/8 τρίποντα.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
Κλίβελαντ Καβαλίερς – Ντιτρόιτ Πίστονς 113-115
Τορόντο Ράπτορς – Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς 99-101
Μπρούκλιν Νετς – Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ 103-111
Μέμφις Γκρίζλις – Μινεσότα Τίμπεργουλβς 119-112
Φοίνιξ Σανς – Σακραμέντο Κινγκς 103-114
Λος Άντζελες Λέικερς – Νιου Γιορκ Νικς 117-87