Έφυγαν νικητές από το Τορόντο οι Θάντερ – Όλα τα αποτελέσματα

Με τον Σάι Γκίλτζεους-Αλεξάντερ να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση, οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ επικράτησαν με 98-97 των Ράπτορς στην Scotiabank Arena του Τορόντο.

Ο Καναδός ήταν ο κορυφαίος σε απόδοση παίκτης των φιλοξενούμενων, έχοντας απολογισμό 32 πόντους, 7 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 3 κλεψίματα, με τον Κρις Πολ να αγγίζει το triple-double τελειώνοντας το ματς με 25 πόντους, 11 ριμπάουντ και 8 ασίστ.

Advertisement

Από πλευράς πρωταθλητών, πρώτοι σκόρερ ήταν οι Κάιλ Λάουρι και Φρεντ ΒανΒλίτ που είχαν από 20 πόντους, ενώ ο Σερζ Ιμπάκα σημείωσε double-double με 12 πόντους και 14 ριμπάουντ.

Από τα υπόλοιπα ματς της βραδιάς ξεχώρισε η νίκη-έκπληξη των Νιου Ορλίνς Πέλικανς επί των Χιούστον Ρόκετς (127-112) με τον Λόνζο Μπολ να πετυχαίνει 27 πόντους, αλλά και η εντός έδρας επικράτηση των Λέικερς κόντρα στους Μάβερικς στο Staples Center (108-95).

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Τορόντο Ράπτορς – Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ 97-98
Μέμφις ΓκρίζλιςΣάρλοτ Χόρνετς 117-104
Νιου Ορλίνς Πέλικανς – Χιούστον Ρόκετς 127-112
Ντένβερ ΝάγκετςΣακραμέντο Κινγκς 120-115
Λος Άντζελες ΛέικερςΝτάλας Μάβερικς 108-95

Περισσότερα